تکنیک های ناب فرانت اند در هر فرانتچه راز های عجیب کدنویسی فرانت اند که شاید سنیـــــور دولوپرها فقط باخبرند!
با تخفیف استثنایی، دوره فرانتچه به قیمت ۱۹۹ هزار تومان! بیش از 15 فرانتــــچه جذاب ☘️

۳ اشتباهی که در هنگام برنامه نویسی متوجه آن نیستید!

۳ اشتباهی که در هنگام برنامه نویسی متوجه آن نیستید!

شاید گاهی اوقات باورهایی رو در ضمیر ناخودآگاهتون پرورش بدید که در آینده شما رو در ادامه مسیر دلسرد کنه و شاید اصلن نتونید به هدف هاتون در زمینه برنامه نویسی برسید ، در این مقاله قصد دارم چند باور اشتباه رو که شاید ، متوجه این باورهای اشتباه نشده باشید صحبت کنم .

 

۱- مشکلات برنامه نویسی فقط برای من زیاد پیش میاد

شاید در هنگام انجام یک پروژه با باگ های مختلفی رو به رو شده باشید و فکر کنید این باگ ها فقط برای شما پیش میاد و شاید هیچ برنامه نویسی این مشکلات رو نداشته باشه . این باور اشتباهی است چرا که اگر کسی در زمینه برنامه نویسی یا هر مهارتی موفق شده. 

قطعا یک سری چالش ها و مشکلات رو حل کرده و بدون شک بدون مشکل کسی حرفه ای نشده .

 

راه کار

ما باید توانایی حل مشکلات رو در خودمون پرورش بدیم ، و این مورد در برنامه نویسی باگ هست و به جای اینکه بگیم این باگ ها فقط برای من پیش میاد به دنبال راه کار حل مشکلات باشیم.

نکته جالب اینکه بهترین برنامه نویسان در مورد حل مشکلات مهارت بالایی دارند .

 

۲ – عجله در یادگیری فریم ورک

3 اشتباهی که در هنگام برنامه نویسی متوجه آن نیستید!

خیلی از افراد رو میشناسم که عجله دارن با فریم ورک ها کار کنن در صورتی که اگر هدف شما توسعه مهارتتون هست قبل از اینکه به سمت فریم ورک ها برید پایتونو قوی کنید قاعده فریم ورک ها توسعه سریع هست  ، در صورتی که ما اگر قصد ورود به یادگیری یک فریم ورک رو داشته باشیم. باید به زبان اصلی فریم ورک تقریبا  مسلط شوم و انوقت هست که  میتونیم ادعا کنیم حرفه ای شدیم در یک یا چند زبان برنامه نویسی.

 

راه کار

پس اصلن عجله نکنید و با یک برنامه ریزی منظم میتونید با درک عمیق فریم ورکی رو شروع به یادگیریش کنید که در این صورت سرعت یادگیری شما به مراتب افزایش پیدا خواهد کرد.

 

۳ – کامل گرایی

۳ اشتباهی که در هنگام برنامه نویسی متوجه آن نیستید!

جمله زیر براتون آشنا نیست ؟
یا کاری را انجام نمیدهم یا اگر قصد کردم آن را انجام دهم به بهترین نحو ممکن آن را انجام می دهم.

اما میخوام بطورمختصر این مسئله خیلی مهم رو شرح بدم !!!
کامل گرایی یعنی ما برای انجام یک کار، استانداردهایی را برای خودمان، تیم مان، خانواده مان، شرکتمان و… تعیین کنیم که دستیابی به آن استاندارها و یا رعایت آنها بسیار هزینه بردار، زمانبر و یا آزاردهنده است.
برای مثال فرض کنید قصد دارید یک سایت طراحی کنید و در آن مقالات خود را منتشر کنید. فردی که درگیر کامل گرایی باشد، بجای آنکه به دنبال این باشد که هرچه زودتر سایت خود را به هر طریقی که شده راه اندازی کند و آرام آرام آن را بهبود دهد، به دنبال این است که از همان ابتدا یک سایت عالی و با تمام امکانات راه اندازی کند. از آنجایی که همیشه پله بالاتری وجود دارد و برای کمال طلبی انتهایی نمی توان تصور کرد، هیچگاه به مرحله نمی رسد که سایت مورد نظرش را بسازد.
یکی از معایب مهم کامل گرایی اهمال کاری هست تا الان چقدر پروژه ها یا کارهایی رو انجام ندادین که با وضع کردن یک سری مراحل سخت هنوز ناتمام مونده و یا هنوز انجام ندادین .

 

راه کار

قوی ترین ابزار سوال کردن از خود است ،  اگر از خودت سوال بپرسی قطعا پاسخ مناسبی رو بهش میرسی و با کمک  تحقیق و بررسی میتونی مشکلت رو حل کنی .

امیدوارم این مقاله هم برای شما دوست خوبم مفید واقع شده باشه ، منتظر مطالب دیگه ما هم باش.

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها