۳ اشتباهی که در هنگام برنامه نویسی متوجه آن نیستید!

شاید گاهی اوقات باورهایی رو در ضمیر ناخودآگاهتون پرورش بدید که در آینده شما رو در ادامه مسیر دلسرد کنه و شاید اصلن نتونید به هدف هاتون در زمینه برنامه نویسی برسید ، در این مقاله قصد دارم چند باور اشتباه رو که شاید ، متوجه این باورهای اشتباه نشده باشید صحبت کنم .

 

۱- مشکلات برنامه نویسی فقط برای من زیاد پیش میاد

شاید در هنگام انجام یک پروژه با باگ های مختلفی رو به رو شده باشید و فکر کنید این باگ ها فقط برای شما پیش میاد و شاید هیچ برنامه نویسی این مشکلات رو نداشته باشه . این باور اشتباهی است چرا که اگر کسی در زمینه برنامه نویسی یا هر مهارتی موفق شده. 

قطعا یک سری چالش ها و مشکلات رو حل کرده و بدون شک بدون مشکل کسی حرفه ای نشده .

 

راه کار

ما باید توانایی حل مشکلات رو در خودمون پرورش بدیم ، و این مورد در برنامه نویسی باگ هست و به جای اینکه بگیم این باگ ها فقط برای من پیش میاد به دنبال راه کار حل مشکلات باشیم.

نکته جالب اینکه بهترین برنامه نویسان در مورد حل مشکلات مهارت بالایی دارند .

 

۲ – عجله در یادگیری فریم ورک

خیلی از افراد رو میشناسم که عجله دارن با فریم ورک ها کار کنن در صورتی که اگر هدف شما توسعه مهارتتون هست قبل از اینکه به سمت فریم ورک ها برید پایتونو قوی کنید قاعده فریم ورک ها توسعه سریع هست  ، در صورتی که ما اگر قصد ورود به یادگیری یک فریم ورک رو داشته باشیم. باید به زبان اصلی فریم ورک تقریبا  مسلط شوم و انوقت هست که  میتونیم ادعا کنیم حرفه ای شدیم در یک یا چند زبان برنامه نویسی.

 

راه کار

پس اصلن عجله نکنید و با یک برنامه ریزی منظم میتونید با درک عمیق فریم ورکی رو شروع به یادگیریش کنید که در این صورت سرعت یادگیری شما به مراتب افزایش پیدا خواهد کرد.

 

۳ – کامل گرایی

جمله زیر براتون آشنا نیست ؟
یا کاری را انجام نمیدهم یا اگر قصد کردم آن را انجام دهم به بهترین نحو ممکن آن را انجام می دهم.

اما میخوام بطورمختصر این مسئله خیلی مهم رو شرح بدم !!!
کامل گرایی یعنی ما برای انجام یک کار، استانداردهایی را برای خودمان، تیم مان، خانواده مان، شرکتمان و… تعیین کنیم که دستیابی به آن استاندارها و یا رعایت آنها بسیار هزینه بردار، زمانبر و یا آزاردهنده است.
برای مثال فرض کنید قصد دارید یک سایت طراحی کنید و در آن مقالات خود را منتشر کنید. فردی که درگیر کامل گرایی باشد، بجای آنکه به دنبال این باشد که هرچه زودتر سایت خود را به هر طریقی که شده راه اندازی کند و آرام آرام آن را بهبود دهد، به دنبال این است که از همان ابتدا یک سایت عالی و با تمام امکانات راه اندازی کند. از آنجایی که همیشه پله بالاتری وجود دارد و برای کمال طلبی انتهایی نمی توان تصور کرد، هیچگاه به مرحله نمی رسد که سایت مورد نظرش را بسازد.
یکی از معایب مهم کامل گرایی اهمال کاری هست تا الان چقدر پروژه ها یا کارهایی رو انجام ندادین که با وضع کردن یک سری مراحل سخت هنوز ناتمام مونده و یا هنوز انجام ندادین .

 

راه کار

قوی ترین ابزار سوال کردن از خود است ،  اگر از خودت سوال بپرسی قطعا پاسخ مناسبی رو بهش میرسی و با کمک  تحقیق و بررسی میتونی مشکلت رو حل کنی .

امیدوارم این مقاله هم برای شما دوست خوبم مفید واقع شده باشه ، منتظر مطالب دیگه ما هم باش.

مرداب اطلاعات

آیا تا به حال اطلاعاتی که دارید رو به عمل تبدیل کردید ؟

 

 

خیلی وقت ها پیش میاد که از خودمون میپرسیم که فلان کتاب  ، ویدیوی آموزشی ، کلاس ، سمینار ، وبینار و … دانشی  رو کسب کردیم اما آیا نتیجه خاصی در روند پیشرفت ما داشته یا خیر ؟

آیا مشکل از منابع اطلاعات بوده یا خودم ؟

آیا دلایلی وجود داره که نتونستم به نتیجه مطلوبم برسم؟

و کلی سوالات دیگر …

خیلی قاطع برم سر اصل مطلب ، یکی از دلایل خیلی مهم این هست که  ما خودمونو وادار به عمل کردن در مورد اطلاعاتی که کسب کردیم یا در حال کسب هستیم نکردیم ، پس حق بدیم به خودمون که نتیجه زمانی حاصل میشه که ما در قبالش یک سری اقدامات رو انجام داده باشیم.

اگر کمی مو شکافانه تر به این قضیه بسیار مهم در زندگی بپردازیم ، اصلی ترین سوال بنیادی این هست که  چرا تبدیل علم به عمل مهم و ضروری هست اگر اقداماتی رو ما برای زندگی شخصی و کاریمون انجام ندیم شاید به هدف هایی که در ذهنمون داریم نرسیم ، در زیر ۸ دلیل بسیار مهم ذکر شده که شما رو  تبدیل به یک فرد عمل گرا میکنه.

 

۸ دلیل مهم برای تبدیل علم به عمل :

 

انباشت نکردن اطلاعات

تعیین هدف

نگرش مثبت

اجرای اطلاعات کسب شده

حفظ انگیزه

پیگیری و تمرین مدوام

سوال از خود ؟ چطور میتونم این محتوا رو به عمل تبدیل کنم.

یاداشت برداری و نوشتن

 

انباشت نکردن اطلاعات

 

 

تا به حال به این فکر کردین چقدر اطلاعات در هارد سیستمتون هست که هنوز استفاده نکردین یک نکته جالب اینکه بیشتر مردم علاقه به جمع آوری اطلاعات دارن تا عمل کردن در واقع انباشت کردن اطلاعات یکی از دلایل مهم عمل نکردن است.

 

تعیین هدف

 

خاطرتون هست که چرا فلان کتاب رو خریداری کردید یا آخرین دوره آموزشی رو ؟
اگر یک هدف مشخصی داشته باشین قطعا از دوره آموزشی یا کتاب بهترین استفاده رو میکنین در جهت رسیدن به هدفتون پس به یاد داشته باشید که یکی از دلایلی که باعث میشه اطلاعاتمون رو به عمل تبدیل نکنیم تعیین نکردن هدفه.

نگرش مثبت

 

 

با یک مثال این عنوان رو توضیح میدم اگه یک کتاب خریداری کرده باشین و قبل از اینکه شروع نکردین به خوندنش بگین این کتاب رو خریدم ولی نویسندش معروف نیست ، اصلا من نمیدونم کسی این کتاب رو خونده نتیجه گرفته یا خیر و از این قبیل نگرش ها و سوالات منفی که ما باید آگاهانه ، از همان ابتدای خواندن کتاب دیدگاه مثبت داشته باشیم برای مثال با این کتاب زندگیم متحول میشه ، با این کتاب به هدفم نزدیک تر میشم.

 

اجرای اطلاعات کسب شده

اگه در حال یادگیری یک موضوع خاصی هستید سعی کنید که سریعا مطالب یاد گرفته رو اجرا کنید چرا که عامل اصلی برای اجرا نکردن ، فراموشی نکات هست چه بسا بهتر هست که ، تا نکات رو فراموش نکردیم حداقل طی ۱ روز پس از یادگیری اقدام به اجرایی کردن اطلاعات کسب شده بپردازیم.

 

حفظ انگیزه

انگیزه همان تلاش کردن، نوعی تمایل و انرژی درونی است که فرد برای فعال کردن و حفظ رفتار خود برای رسیدن به هدف به کار می گیرد.

برای این که در مسیر باقی بمونیم نیاز به یک انرژی درونی داریم به نام انگیزه که برای حفظ انگیزه راهکار های زیادی وجود داره که ما رو میتونه در مسیر نگه داره تا به مقصد برسیم در زیر ۵ استراتژی وجود داره که به ما کمک میکنه برای حفظ انگیزه .

 

به فکر تقویت روحیه باشید

هدف های قبلی را فراموش نکنید

از دیگران کمک بگیرید

کتاب بخوانید

در کنار برنامه کاری،تفریح مورد علاقه خود را نیز بگنجانید

 

پیگیری و تمرین مدوام

اگر علمی وجود دارد که برای نتیجه دادن بهتر نیاز به زمان دارد ما باید تا رسیدن به هدف مورد نظر تمرین کنیم اگر نیاز به تمرین است .

سوال از خود ؟ چطور میتونم این محتوا رو به عمل تبدیل کنم.

ما باید مدام پس از یادگیری موضوعی دائم این سوال رو از خودمون بپرسیم که آیا این اطلاعات نیاز به اقدامات عملی دارد یا خیر و یا اینکه چطور میتونم دانشی که کسب کردم رو اجرایی یا تستش کنم.

 

یاداشت برداری و نوشتن

یکی از کلیدی ترین بخش از دلایل تبدیل علم به عمل نوشتن هست ، که بخشی از نوشتن میتونه به مکتوب کردن هدف هامون باشه و یا دلایلی که شروع کردیم برای مثال خواندن کتاب یا مشاهده ویدیوی آموزشی .

امیدوارم که اطلاعاتتون رو به عمل تبدیل کنید و با این کار و این ذهنیت که اقدامات ما هستن که زندگی ما رو تشکیل میدن .

بازنشانی رمز عبور
عضویت
خروج از نسخه موبایل